vrijdag 28 mei 2010

Logeren in een hotel in Blankenberge



Vakantie in een van de hotels in Blankenberge

Wie logeert er niet graag in een kuststad vol bruisende energie, een fascinerende omgeving voor jonge families met kinderen die zich niet graag vervelen? Dan moet je zeker eens een weekend of langer in een hotel Blankenberge overwegen! Naast een haast eindeloze reeks van ontspanningsmogelijkheden biedt de Parel aan de Kust gigantisch veel mogelijkheden voor shopliefhebbers, fijnproevers en aanhangers van eigentijds amusement. Als er één plaats aan de kust is die werkelijk iedereen weet te charmeren, dan is het vast en zeker Blankenberge! Geen enkele andere badplaats brengt zoveel mensen op de been, of het nu dagjestoeristen betreft of mensen die een weekend of langer in een hotel Blankenberge verblijven, het aantal toeristen in Blankenberge blijft jaar na jaar stijgen! Logeren in Blankenberge staat dan ook gelijk aan logeren in een badplaats met een ontzettend grote toeristische gezelligheid. Vooral de vele kronkelende straatjes en de boulevard blijken hierbij bijzonder aantrekkelijk. Aan het einde van de enige Belgische zeepier, ligt bovendien het Aquarama, waar je een grote collectie schelpen, vissen, mineralen en fossielen kunt gaan aanschouwen, of zelfs afdalen tot 30 meter onder de zeespiegel om daar de flora en fauna van de Noordzee te bewonderen... Een weekend of hele zomer in een hotel Blankenberge is dan ook een perfecte garantie voor een erg uiteenlopend, fascinerend en relaxerend verblijf aan de kust! Ikzelf ga bijna iedere zomer richting een hotel Blankenberge en telkens weer wordt ik verrast door de charmes van deze prachtige badstad!!

Steden dichtbij

Wie na Blankenberge andere kuststeden wenst aan te doen zal zien dat dit heel makkelijk is. Zo kun je zowel Knokke, Nieuwpoort als De Panne binnen het uur bereiken, het eenvoudigst gebeurt dit natuurlijk met de kusttram, zo zie je ook nog eens wat en het is eens wat anders en vooral veel minder stresserend dan met de auto. Wie voor het exclusieve Knokke kiest moet weten dat er heel wat steengoede en nog steeds budgetvriendelijke hotels in Knokke zijn. Van alle Knokke hotels heb ik er voorlopig maar ééntje bezocht, namelijk het Hotel St-Pol, ideaal gelegen binnen wandelafstand van het bos, het Zwin, de duinen en het centrum en naar ik heb gehoord een van de meest "all round" hotels. Ook in het hotel in Nieuwpoort waar ik vorige zomer logeerde kreeg ik zo'n "volledig" gevoel: het Hotel Ter Zilte is in vergelijking met andere hotels in Nieuwpoort een ideale vertrekplaats om én de stad én de stadsomgeving te ontdekken! Bovendien was het in de groene tuin van dit hotel heerlijk genieten bij een glaasje wijn en eens wat anders dan zand! Helemaal aan het westelijk uiteinde van de Kust tenslotte, logeerde ik een aantal jaar geleden eens een lang weekend in Hotel Maxim, een erg eigentijds ingericht en heel rustig gelegen, op nog geen 300 meter van het kilometerlange strand. Zalige dagen meegemaakt daar in dat De Panne hotel, naar ik heb vernomen een van de allerprettigste!

Een verblijf in een bruisende badplaats? Een boeiende kustomgeving voor gezinnen met jonge kinderen die weigeren zich te vervelen? Het kan! Kruis gewoon een een verblijf in een hotels Blankenberge aanbiedingen aan en je zult vinden wat je zoekt! Blankenberge biedt ontzettend veel mogelijkheden: naast ontspanning kun je er naar hartelust winkelen of gewoon flaneren en ook de liefhebbers van culinaire en culturele hoogstandjes zullen zich in deze Parel aan de Kust van meet af aan thuisvoelen. Geen enkele andere badplaats in België is zo populair als Blankenberge: het aantal bezoekers neemt nog ieder jaar toe, ongeacht of het nu dagjestoeristen betreft of mensen die een weekendje of langer in een hôtels à Blankenberge blijven overnachten.

Verblijven in Blankenberge staat dan ook gelijk aan verblijven in een badplaats met een bijzonder aantrekkelijke toeristische gezelligheid. Vooral de vele smalle straatjes en de boulevard blijken hierbij bijzonder in de smaak te vallen bij iedereen. Aan het einde van de enige zeepier die België rijk is, kun je bovendien het Aquarama gaan bezoeken, waar je een zeer interessante en uitgebreide collectie schelpen, vissen, mineralen en fossielen kunt gaan bewonderen, en waar je zelfs kunt afdalen tot 30 meter onder de zeespiegel om de Noordzee flora en fauna in de Noordzee te aanschouwen… Een weekend of ganse vakantie in een hotelspecials blankenberge is dan ook een uitstekende garantie voor een bijzonder divers, fascinerend en rustgevend verblijf aan de kust! Ikzelf trek bijna iedere zomer richting ons vast hotel Blankenberge en telkens weer blijf ik verrast worden door de charmes van deze wondermooie badstad!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten